Verzorgende niveau 3 ig

Verzorgende niveau 3 ig
Vierstroom
Schoonhoven
Je geeft aan de bewoners zowel individueel als aan de gehele groep begeleiding . Samen met de cliënt en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Vierstroom ?zo thuis mogelijk?, uitgaande van waar de cliënt behoefte aan heeft en dit in teamverband op professionele wijze we…
Vierstroom
Schoonhoven
Je geeft aan de bewoners zowel individueel als aan de gehele groep begeleiding . Samen met de cliënt en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Vierstroom ?zo thuis mogelijk?, uitgaande van waar de cliënt behoefte aan heeft en dit in teamverband op professionele wijze weet te organiseren.
Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg en persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen die kleur geven aan het leven van alledag te creëren. Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding, probleemgedrag , en voert verpleegtechnische handelingen uit conform de Nota Wet BIG. Je onderhoudt professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg