Specilistisch verpleegkundige

Specilistisch verpleegkundige
HWW Zorg
Den Haag
Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ??Een glimlach op ieders gezicht??, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie …
HWW Zorg
Den Haag
Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ??Een glimlach op ieders gezicht??, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig.

Wat ga je doen?
Het Specialistisch Verpleegkundig Team biedt hoog-complexe zorg aan mensen van 18 jaar en ouder met uiteenlopende ziektebeelden. De zorg wordt verleend tussen 8.00 en 22.30 uur, we zijn 24 uur bereikbaar voor calamiteiten. Ons werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van klantgerichtheid en een nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals huisartsen, specialisten en apothekers. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken.


?Je observeert, adviseert, begeleidt en geeft voorlichting aan klanten in de palliatieve en terminale zorg. Je verricht zelfstandig verpleegtechnische handelingen en biedt ondersteuning aan de klant en zijn omgeving.
?Je verricht handelingen in het kader van medisch specialistische verpleging thuis (MSVT) bij alle voorkomende specialismen. Je draagt zorg voor de aanschaf, instructie en gebruik van hulpmiddelen. Je stelt zorgplannen op en plant de uitvoering van de zorg.
?Verder speel je een rol in het verzorgen van de administratie en registratie en denk je mee in ontwikkelingen van het team. Je toont initiatief en bent ondernemend.
?Je adviseert en instrueert de thuiszorgmedewerkers, klanten, mantelzorgers en andere disciplines.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen