Verpleegkundige

Verpleegkundige
Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest
Delft
Wij zijn voor gebouw kwartel (psycho ? geriatrie en somatisch kleinschalig wonen) op zoek naar een Verpleegkundige met oog voor kwaliteit van zorg.
Door een actieve bijdrage te leveren aan het verder vormgeven van de afdeling, is er voldoende afwisseling en uitdaging in je werk. Je hebt een he…
Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest
Delft
Wij zijn voor gebouw kwartel (psycho ? geriatrie en somatisch kleinschalig wonen) op zoek naar een Verpleegkundige met oog voor kwaliteit van zorg.
Door een actieve bijdrage te leveren aan het verder vormgeven van de afdeling, is er voldoende afwisseling en uitdaging in je werk. Je hebt een helikopterview om de coördinatie van zorg gestalte te geven. Je hebt affiniteit met verschillende gebieden als PG en somatiek en je bent professioneel betrokken bij je cliënten met een open, eerlijke en nieuwsgierige blik.
Flexibiliteit, creativiteit en het vermogen je collega?s te enthousiasmeren zijn essentieel.
Je coacht en adviseert collega?s/contactverzorgenden en werkt nauw samen met de assistent teammanager én de verschillende disciplines.
In het bezit zijn van goede communicatieve vaardigheden is erg belangrijk aangezien je deelneemt aan multidisciplinaire overleggen en ook aanspreekpunt bent voor je collega?s, familieleden en mantelzorgers.

Verder houd je je bezig met de inhoud en systematiek van het primair proces, het ECD, en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.
Het observeren, verzorgen, verplegen en begeleiden van de cliënten met veel verschillende ziektebeelden in de langdurige zorg is en blijft voor jou een uitdaging.
Je bent ondernemend en beschikt over het nodige incasseringsvermogen. Je focus is altijd op zoek naar nieuwe manieren voor ontwikkeling, oog voor willen verbeteren en vanuit de cliënt gedacht.
Je volgt de ontwikkelingen binnen de zorg voor deze specifieke doelgroep op de voet en bent altijd op zoek naar nieuwe manieren voor ontwikkeling.
Je bent op een professionele manier betrokken bij je cliënten en van nature nieuwsgierig.

Affiniteit én ervaring met de doelgroep kleinschalig wonen en dementerende ouderen is absoluut een pré
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen