Verzorgende ig bij wzh transvaal (klein contract)

Verzorgende ig bij wzh transvaal (klein contract)
WZH Transvaal
Den Haag
Als Verzorgende IG zorg je ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van de zorg gewaarborgd is. Je helpt onze cliënten onder andere bij het wassen, aankleden, eten en je kunt de noodzakelijke zorgtechnische handelingen verrichten zoals wondverzorging, medicatie delen, injecteren en dergelijke. Omdat onze cliënten wonen en welzijn…
WZH Transvaal
Den Haag
Als Verzorgende IG zorg je ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van de zorg gewaarborgd is. Je helpt onze cliënten onder andere bij het wassen, aankleden, eten en je kunt de noodzakelijke zorgtechnische handelingen verrichten zoals wondverzorging, medicatie delen, injecteren en dergelijke. Omdat onze cliënten wonen en welzijn heel belangrijk vinden, weet je elke dag een goede sfeer te creëeren, gewoon door jouw persoonlijkheid, maar ook door de seizoenen of feestdagen extra te belichten. Op deze manier voelen onze cliënten zich veilig en door hen hierbij zo veel als mogelijk te betrekken maak je van de dag een belevenis.

Wij benadrukken onze multiculturele insteek door ons te willen verdiepen in andere culturen, gebruiken en gewoontes en laten dit blijken in de dagelijkse praktijk door ons denken en doen.
Belangrijk vinden we dat niet alleen de cliënt van harte welkom is, maar ook diens familie. Eten, speciale feestdagen en tradities houden we in ere. Het is dan ook een gezellige drukte soms, waarbij je overweldigd wordt door geuren, kleuren, dans en muziek.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg