Verpleegkundige (niveau 5) delfshove

Verpleegkundige (niveau 5) delfshove
Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest
Delft
We zijn op zoek naar jou, een verpleegkundige (niveau 5) voor 24 tot 36 uur die zich als een vis in het water voelt in de zorg en een team wil komen versterken. Kwaliteit van zorg staat bij jou hoog in het vaandel en je volgt de ontwikkelingen in je beroep op de voet. Je hebt een helikopterview om de…
Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest
Delft
We zijn op zoek naar jou, een verpleegkundige (niveau 5) voor 24 tot 36 uur die zich als een vis in het water voelt in de zorg en een team wil komen versterken. Kwaliteit van zorg staat bij jou hoog in het vaandel en je volgt de ontwikkelingen in je beroep op de voet. Je hebt een helikopterview om de coördinatie van zorg gestalte te geven. Je zal voornamelijk medewerkers in de kwaliteit coachen met in je achterhoofd de visie van WZB en ZT. Daarnaast zal je de inzet van de huidige kwaliteitsverpleegkundige overnemen en de transitie gaan maken van verzorgingshuiszorg naar Zorg Thuis.

Flexibiliteit, creativiteit en enthousiasmeren zijn sleutelbegrippen. Je bent in bezit van goede communicatieve vaardigheden temeer je coacht, ondersteunt, adviseert je collega?s/contact verzorgenden. Je hebt affiniteit met verschillende gebieden als PG en somatiek en je bent professioneel betrokken bij je cliënten met een open, eerlijke en nieuwsgierige blik. Je focus is altijd op zoek naar nieuwe manieren voor ontwikkeling, oog voor willen verbeteren en vanuit de klant gedacht.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen