Verpleegkundige niveau 5 bij wzh prinsenhof (revalidatie)

Verpleegkundige niveau 5 bij wzh prinsenhof (revalidatie)
WZH Prinsenhof
 
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Je komt te werken op de revalidatie-afdeling van WZH Prinsenhof. Op de afdeling werken wij met onze cliënten vanuit het therapeutisch klimaat. Het uitgangspunt bij de behandeling van de cliënt is wat de cliënt nog zelf kan. Vanuit dat punt wordt de revalidatie opgepakt. We…
WZH Prinsenhof
 
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Je komt te werken op de revalidatie-afdeling van WZH Prinsenhof. Op de afdeling werken wij met onze cliënten vanuit het therapeutisch klimaat. Het uitgangspunt bij de behandeling van de cliënt is wat de cliënt nog zelf kan. Vanuit dat punt wordt de revalidatie opgepakt. We werken met een multicisciplinaire aanpak.

De revalidatie-afdeling is een veelzijdige en dynamische afdeling. Wij bieden (onvoorziene) complexe zorg aan. Zoals infusie, dialyse, trachea, VAC-pomp en uitzuigen. Als verpleegkundige verleen je voor een groot deel van de dag zorg aan bed. Daarnaast zorg je dat de zorgleefplannen op orde zijn en worden nageleeft. Daar waar nodig coach je je collega's op de afdeling.

Onze wens is een practice development afdeling. Jij kan en mag als verpleegkundige niveau 5 deze leerwerk unit helpen ontwikkelen!
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen